BUDGETCOACH BOLLENSTREEK Budgetbeheer

Budgetbeheer geeft je rust en overzicht in je financiële huishouding


 

 

Budgetbeheer + Coaching

 

 

 

Voor wie

Voor wie door omstandigheden financiële hulp nodig heeft, zelf het overzicht kwijt is en hier begeleiding bij wenst. 

Hoe werkt het

Allereerst word er een budgetplan opgesteld, dan weten we precies wat je inkomsten en uitgaven zijn per maand.

Het inkomen komt binnen op je eigen rekening. D.m.v. een machtiging kan ik ook bij je rekening om diverse betalingen te verrichten, die we samen hebben afgesproken.

Deze constructie zorgt voor de betaling van vaste lasten en, afhankelijk van de zwaarte van het budgetbeheer, betaling van binnenkomende rekeningen. Dit wordt vooraf vastgelegd in een budgetplan.

De cliënt krijgt een afgesproken bedrag per week of per maand als leefgeld. Voor betalingen die niet iedere maand plaatsvinden wordt een bedrag gereserveerd tot de betreffende betaling moet plaatsvinden. Ook kan er een bedrag worden gereserveerd voor onvoorziene uitgaven.

 

Schulden

Budgetbeheer moet voorkomen dat er nieuwe schulden ontstaan of dat eventuele bestaande schulden oplopen. Budgetbeheer kan ook aflossingen van schulden betalen uit het budget.

 

Extra coaching

Daarbij coach ik jou ook door elke maand een uitgewerkt overzicht mee te sturen, dat je na een paar maanden zelf heel gemakkelijk kan bijwerken.

 

 

 

Mocht je interesse hebben, neem dan contact op via het contactformulier stuur me een email.                                                     

 

Budgetbeheer geeft je eindelijk weer rust... en al je financiële zaken worden goed geregeld. Tevens werk ik maandelijks een overzicht uit, dat heel gemakkelijk zelf is bij te houden.

Wil je (tijdelijk)  je financiën uit handen geven aan een professioneel budgetcoach, die rust en overzicht creëert in jouw situatie?