Over mij

Financieel coach

Mensen helpen om weer grip te krijgen op hun financiële situatie. Dat is wat mij drijft. 

Angela Heemskerk van der Hulst

Samen met mijn man woon en werk ik in het mooie Noordwijkerhout. Toen wij in 1996 ons huis kochten maakte ik er een sport van om de vaste lasten keer op keer uit te rekenen. Want dat moest toch minder kunnen? Dat spelen met cijfertjes heb ik altijd al leuk gevonden. Als kind kon ik urenlang zoet zijn met mijn kassa. En natuurlijk was (en ben😉) ik de bankier als we monopolie speelden! In 2015 heb ik van mijn passie voor geld en cijfers mijn werk gemaakt en richtte ik Budgetcoach Bollenstreek op. 

 

Mijn man is ondernemer en heeft een timmerbedrijf. Samen hebben we 3 kinderen van in de twintig. Toen de kinderen nog jong waren, werkte ik als filiaalmanager bij een bekende drogisterij. Ik regelde er alles: van het openen tot het sluiten van de winkel en de personeelszaken. Het zal je niet verbazen dat ik het opmaken van de kassa het allerleukst vond. Als er iets niet klopte, puzzelde ik net zo lang tot ik het foutje gevonden had. Dat werk heb ik 18 jaar met veel plezier gedaan. Toen was het tijd voor iets anders.

 

Zo ben ik begonnen als financieel coach 
Mensen in mijn omgeving wisten mij altijd al te vinden als er iets geregeld moest worden op financieel gebied. Regelmatig hielp ik bekenden met hun belastingaangifte of met het op orde krijgen van hun thuisadministratie. Langzaam maar zeker begon dit steeds groter te worden. Tot ik de knoop doorhakte en de stap naar het ondernemerschap waagde. Ik zei mijn baan op en stapte naar de Kamer van Koophandel. Budgetcoach Bollenstreek was een feit! Een aantal klanten besloot op een gegeven moment hetzelfde te doen. Zij vroegen mij om hulp bij het opzetten van hun onderneming. Zo ontstond er nieuwe dienst: het begeleiden van de zzp’ er naar een financieel gezond bedrijf.

 

Dit zijn mijn belangrijkste kernwaarden als budgetcoach  

Resultaatgericht, empathisch, flexibel en punctueel. Dat zijn mijn belangrijkste kernwaarden als budgetcoach.

Dit vertaalt zich naar:

·    het bepalen (en behalen!) van jou doelen; mijn inlevingsvermogen als het gaat om jouw persoonlijke situatie;

·    mijn snelle beschikbaarheid als jij hulp nodig hebt;

·    afspraak = afspraak!

      Het is mijn persoonlijke missie om de zelfredzaamheid van mensen op financieel gebied te vergroten. Zodat geldzorgen niet (meer) voorkomen en mensen een financieel zorgeloos leven kunnen leiden.

 

      Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

·Gecertificeerd Budgetcoach sociale kaart          ·Gediplomeerd Budgetcoach

·Gediplomeerd WFT basis (Wet op het Financieel Toezicht)                                         

·Houder van de VOG verklaring omtrent gedrag

·Oprichter van het Broodfonds de Zwarte Tulp

·Voorzitter bij Netwerk groep Vrouw en Zaak

·Bestuurslid stichting verenigingen de Schelft

·Lid van de Ledenraad Rabobank

·Specialist in DigiBTW (boekhoudprogramma)

·Specialist Now Your IN

·Lid BNI Haarlem luncht

 


angela@budgetcoachbollenstreek.nl
06-36398883